Redenen om je huis modern in te richten

De moderne stijl is nog altijd heel erg populair bij het inrichten van huizen. En dat is niet voor niks zo. Deze stijl (die zich kenmerkt door strakke vormen, minimalistische inrichting en rechte lijnen) brengt voordelen met zich mee die je leven positief beïnvloeden. Dus twijfel je over of je een moderne stijl wilt doorvoeren in jouw interieur? Maar vind je het wat kaal of leeg? Wij nemen de twijfel graag bij je weg met onze redenenen om voor een modern interieur te kiezen.

Comfortabel
Het is een feit dat een modern huis, wat door Anselm Oome is ontworpen, je leven vereenvoudigd met een maximum aan comfort. De luxe comfortabele meubels en veel ruimte die je overhoudt maken de inrichting helemaal perfect. Ook zorgt de minimalistische inrichting voor minder schoonmaakwerk en een ruimtelijk gevoel.

Rustgevende uitstraling
Een modern huis kan heel erg ontspannend zijn, zeker wanneer dit goed is ingericht met de juiste relaxsystemen en meubels die de bewoners tot rust laten komen door veel luxe en comfort. Denk bijvoorbeeld een luxe ligstoelen die in verschillende standen gezet kunnen worden of gordijnen die automatisch open en dicht gaan wanneer het donker of licht wordt buiten.

Veel licht
Een moderne inrichting kent veel wit en natuurlijk licht. De helderheid van jouw leefomgeving is een factor die invloed kan hebben op je stemming in positieve zin. Ook de lichte meubels zorgen ervoor dat het licht weerkaatst wordt, waardoor je huis licht oogt. En daglicht is heel erg belangrijk voor onze gezondheid.

Duurzaamheid
Veel ontwerpers vinden dat duurzaamheid en milieu belangrijker zijn geworden de laatste jaren. Ze houden hier dan ook meer rekening mee in hun ontwerpen.Niet alleen ontwerpers vinden duurzaamheid belangrijker, maar ook veel mensen die hun eigen huis inrichten. Door te kiezen voor moderne meubels met een eco-vriendelijk karakter help je niet alleen het ecosysteem, maar ook jezelf op den duur.

Olie onderzoek

Olie onderzoek door Solinas

Aannemer zoeken of zelf bouwen?

Is het echt goedkoper om te bouwen zonder aannemer?

Alles over vergunningen

Welke vergunningen zijn verplicht voor jouw verbouwklus?

Vloeren leggen

Hoe leg je laminaat of vloerbedekking?

Alles over de dakkapel

De voordelen, kosten en bouwduur op een rij

Badkamer plaatsen

Stap voor stap door de badkamer

Architecten

U een nieuw huis wilt bouwen?