Pompsystemen

Pompen zijn er in allerlei soorten en maten. Heb je een pomp nodig voor je zwembad of wil je een cv-pomp aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van Engeldot. Zij hebben een breed assortiment in pompsystemen. Voor elke toepassing, vind je daar je pomp.

DAB® pompen
Engeldot is onder andere leverancier van de bekende DAB® pompen. DAB® staat bekend om innovatie, kwaliteit en efficiëntie. De kenners kiezen dan ook vaak voor een pomp van dit merk. Ze zijn dan ook solide, hebben een lange levensduur en gaan zelden stuk. Geïnteresseerd in een DAB® pomp van Engeldot? Neem een kijkje op de website van Engeldot of neem contact op. De medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen je meer informatie over dit product geven.

Beregeningspomp
Een pomp nodig die de tuin kan beregenen? Dan zijn de beregeningspompen ideaal. Deze pompen zuigen zelf het water op uit de sloot, waterput of grondwaterbron. En dit water wordt dan gebruikt om je gewassen mee te besproeien. Je kunt kiezen voor een waterpomp met brandstofmotor, een zelf aanzuigende pomp of een centrifugaal pomp hiervoor.

Zwembadpomp
Wil je deze zomer lang genieten van je zwembad, dan is een zwembadpomp voor het verpompen van het zwembadwater een goede keus. En wil je het water in de winter uit het zwembad pompen? Ook daar zijn verschillende pompen voor beschikbaar.

Overige pompen
Er zijn nog veel meer pompsystemen beschikbaar voor huishoudens en bedrijven. Hieronder een kleine greep uit het assortiment van Engeldot:

zeewaterpompen
olie- of dieselpompen
CV-pompen
aircopompen
regenwatersysteem
food en processpomp
afvalwaterpomp
vijverpomp
handpomp
Meer weten? Kijk op de website van Engeldot

Aannemer zoeken of zelf bouwen?

Is het echt goedkoper om te bouwen zonder aannemer?

Alles over vergunningen

Welke vergunningen zijn verplicht voor jouw verbouwklus?

Vloeren leggen

Hoe leg je laminaat of vloerbedekking?

Alles over de dakkapel

De voordelen, kosten en bouwduur op een rij

Badkamer plaatsen

Stap voor stap door de badkamer

Architecten

U een nieuw huis wilt bouwen?