​Huis verbouwen? 4 tips voor een totaal andere look

Huis verbouwen? 4 tips voor een totaal andere look

Ben je toe aan verandering in huis en wil je gaan verbouwen? Lees hier 4 tips die je huis een totaal andere look geven.

Je vloer bepaalt de uitstraling
Je vloer is natuurlijk één van de dingen die het meeste opvallen in huis. Zo kan het dus een mooie verandering zijn om je vloer een opfrisbeurt te geven en een andere kleur te nemen. Vloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je echt wat moois, ga dan voor een Moduleo PVC vloer of een Floorify PVC vloer. Qua vloeren is er voor ieder wat wils. Zo kun je gaan voor een mooie visgraat vloer, maar ook voor een stoere industriële vloer.

Muurkleur in huis veranderen?
Ook de muurkleur is iets wat opvalt in je woonkamer. Zo kun je je woonkamer een totaal andere look geven door een nieuw kleurtje te geven aan je muren. Je kunt natuurlijk ook kiezen om een extra muur in de kamer te verven, voor nog meer kleur. Probeer vooral verschillende testers en zoek inspiratie op verschillende sites. Kijk ook vooral welke kleur je mooi vindt bij je nieuwe interieur.

Vergeet je keuken niet
Misschien ben je heel tevreden met je woning, maar de keuken is toch één van de dingen die meestal links blijft liggen. Het is natuurlijk erg duur om in één keer je hele keuken te gaan verbouwen, terwijl je misschien wel toe bent aan een nieuwe uitstraling. Tegenwoordig bestaat er speciale verf en folie waarmee jij je keuken kan laten inpakken. Hierdoor heeft jouw keuken dus zonder te veel geld uit te geven een hele andere look. Ga bijvoorbeeld voor mat zwart of glans wit.

Decoratie kan niet achterblijven
Je decoratie kan natuurlijk niet achterblijven als je je huis hebt verbouwd. Decoratie geef je woning sfeer en laat het er leuker uitzien. Je kunt er ook voor kiezen om oude spullen te spuiten en opnieuw te gebruiken. Ook nieuwe kussentjes met een andere kleur of leuke kaarsen maken het helemaal af. Pas je decoratie dus aan op je nieuwe meubels of kleuren. Je zou zelf wat decoratie van plek kunnen veranderen, dan ziet het er gelijk anders uit.

Olie onderzoek

Olie onderzoek door Solinas

Aannemer zoeken of zelf bouwen?

Is het echt goedkoper om te bouwen zonder aannemer?

Alles over vergunningen

Welke vergunningen zijn verplicht voor jouw verbouwklus?

Vloeren leggen

Hoe leg je laminaat of vloerbedekking?

Alles over de dakkapel

De voordelen, kosten en bouwduur op een rij

Badkamer plaatsen

Stap voor stap door de badkamer

Architecten

U een nieuw huis wilt bouwen?