​Vloercoating is modern en voordelig

Vloercoating is een goede optie als u op zoek bent naar een moderne, strakke vloer. Hierbij wordt er een dunne laag kunststof op de ondergrond aangebracht. Dit kan beton zijn, maar ook cement of gips. Wat eigenschappen betreft, is betonvloercoating vergelijkbaar met een gietvloer. Het enige verschil is, dat vloercoating veel voordeliger is om te laten aanleggen.

Vloercoating voor uw kunststofvloer

Vloercoating is niet alleen mogelijk op een ondergrond van beton of cement, maar ook op een bestaande kunststofvloer. Hiermee geeft u deze weer een nieuw uiterlijk. Uw vloer ziet er dan weer helemaal als nieuw uit. Een betoncoating kan enkel worden aangebracht op een vlakke ondergrond. Voordat de coatingslaag wordt aangebracht, moet de ondergrond zijn geschuurd of uitgevlakt. Hierdoor zijn scheuren niet meer te zien.

Eindeloos veel kleuren en uitvoeringen

Vloercoatings zijn verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren en uitvoeringen. Hierdoor kunt u dus een kleur en afwerkingen kiezen, die volledig aansluit op uw interieur. Bij de meeste vloerenspecialisten kunt u zelf een kleur samenstellen of heeft u de keuze uit tientallen verschillende tinten. Vaak is het ook nog mogelijk om voor een antislip vloercoating te kiezen.

Vloercoating voor alle ruimtes

Betonvloercoating kan in tal van ruimtes worden aangebracht. Zo kunt u hiermee uw winkelvloer op een voordelige wijze afwerken. Of u kunt die koude garagevloer omtoveren tot een strakke, stijlvolle vloer. Verder is het natuurlijk ook een optie om de kunststof vloer in uw keuken te voorzien van een mooie, strakke vloercoating. Alles is dus mogelijk. Bovendien is het ideale en voordelige oplossing voor uw kantoor of showroom.

 

Aannemer zoeken of zelf bouwen?

Is het echt goedkoper om te bouwen zonder aannemer?

Alles over vergunningen

Welke vergunningen zijn verplicht voor jouw verbouwklus?

Vloeren leggen

Hoe leg je laminaat of vloerbedekking?

Alles over de dakkapel

De voordelen, kosten en bouwduur op een rij

Badkamer plaatsen

Stap voor stap door de badkamer

Architecten

U een nieuw huis wilt bouwen?