​Luxe in de badkamer een jacuzzi

Luxe in de badkamer: een jacuzzi

Een douche heeft iedereen in zijn badkamer. Een bad wordt al specialer, maar echt genieten doe je pas in een Jacuzzi. Een Jacuzzi zorgt voor het ultieme geluk: zodra u in het warme water stapt en de massages ondergaat, komt het lichaam geheel tot rust. De warme massagestralen zijn daarnaast ook goed voor de bloedsomloop en het spierherstel bij blessures, waardoor u als herboren weer uit het bad gaat.

Jacuzzi's of spabad

Het merk Jacuzzi is officieel nu zo'n 55 jaar op de markt. De baden zijn bedacht door Roy Jacuzzi, die er de reumatische klachten van zijn zoon mee wou verminderen. Met succes, want de warme massagestralen zorgden voor veel verlichting. Het bad werd vervolgens verkocht aan diverse ziekenhuizen, die het nut ervan ook inzagen. Tegenwoordig zijn er naast Jacuzzi's ook andere merken spabaden op de markt. Jacuzzi blijft echter de grootste en bekendste speler. Het merk wordt daarom in de volksmond ook wel gebruikt als productomschrijving van spabaden in het algemeen.

Ultiem genieten in de badkamer

Op een koude winterse dag is een bad in de Jacuzzi enorm lekker. Vooral als u hiervoor niet eerst naar buiten hoeft. Een Jacuzzi in de badkamer zorgt ervoor dat u kunt genieten van net zoveel wellness als in een lux resort, zonder dat je de deur uit hoeft. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zich eerst even af te spoelen onder de douche, voor u de Jacuzzi instapt. Ook heeft u in de badkamer meer privacy dan in de tuin en zijn handdoeken direct voorhanden. Tot slot blijft de Jacuzzi in de badkamer schoner.

Er bestaan diverse inbouwmodellen die, wanneer ze eenmaal gemonteerd zijn, een zeer strak resultaat opleveren in de badkamer. Met een Jacuzzi kunt u elke drukke dag afsluiten in een heerlijk warm bad in de eigen privéomgeving. Dit werkt niet alleen heel kalmerend, maar bevordert ook de slaapkwaliteit. Door voor het slapen gaan nog even van de Jacuzzi te genieten, wordt je de volgende morgen dus fitter wakker. Dat wil toch iedereen?

Een Jacuzzi kopen kan tegenwoordig heel eenvoudig online. Ontdek het zelf!

 

Kaarsen kopen – Grootste online assortiment kaarsen, theelichten en fakkels

Aannemer zoeken of zelf bouwen?

Is het echt goedkoper om te bouwen zonder aannemer?

Alles over vergunningen

Welke vergunningen zijn verplicht voor jouw verbouwklus?

Vloeren leggen

Hoe leg je laminaat of vloerbedekking?

Alles over de dakkapel

De voordelen, kosten en bouwduur op een rij

Badkamer plaatsen

Stap voor stap door de badkamer

Architecten

U een nieuw huis wilt bouwen?