Beton pompen is een eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke manier om beton te verplaatsen van de betonmixer naar de plek waar het gestort wordt. Wil je beton gaan storten voor de verbouwing van je woning of garage? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Beton storten kan je zelf doen of uit laten besteden aan een professioneel bedrijf.

Beton zelf storten

Beton storten is specialistenwerk, wanneer je beton zelf gaat storten zijn er een aantal manieren om dit te doen. In de bouwmarkt kun je grote betonzakken kopen of je kunt een betonwagen laten komen. Deze activiteiten zijn arbeidsintensief en tijdrovend. Betonzakken bij de bouwmarkt zijn vaak zwaar, per kruiwagen moet je deze nog vervoeren naar de juiste plek waar het gestort wordt. Bij het huren van een betonwagen is het vaak de vraag of de wagen de locatie goed kan bereiken.

Je kunt ook betonpompen huren die speciaal geschikt zijn voor bouwprojecten in of rond het huis. Voor verschillende projecten zijn er verschillende betonpompen. Speciaal voor kleine en individuele woonprojecten heb je pompen die vanaf 12 tot 20 m2 beton kunnen verpompen. Dit soort pompen zijn vaak voorzien van lange, dunne leidingen. De leidingen zorgen dat het beton vrijwel overal kan komen.

Uitbesteden aan vakspecialisten

Wil je liever beton laten storten door vakspecialisten, dan is dit ook sterk aan te raden. Specialisten garanderen een mooi en glad resultaat bij het afwerken van vloerwerken. Bij ieder project kunnen professionals inschatten welke betonpomp geschikt is. Vaak beschikken betonpompbedrijven over de nieuwste en milieuvriendelijke technieken. Voor particulieren is het fijn om te weten dat er maatwerk wordt geleverd aan hui

 Meer informatie

Badkamer tegels kopen - De mooiste tegels van Groningen: Tegelcentrum Siddeburen

LED High Bays - Ons assortiment LED high bays

LED Verlichting - BESPAREN OP LED VERLICHTING DOET U BIJ 123LEDSPOTS

Gekleurd kunstgras - Gekleurd kunstgras

Rodebak container huren in enschede - rodebak container huren in enschede

Accountant in veenendaal nodig? - accountant Veenendaal

Metaalcenter.nl - Beste simpel en snel metaal op maat!

Rolsteiger - voor de beste rolsteiger van Nederland! 

Vastgoed - een website waar je vastgoed en immobiliën (huizen, woningen, appartementen, bedrijfspanden, handelszaken, bouwgronden,...) kan zoeken om te kopen of te huren.

Decoratieve houten wandpanelen kopen? - kijk dan eens hier!

installatieproducten.nl - Alles voor uw huis!

Hypotheek verhogen voor verbouwing - voor de financiering voor uw bouwproject

Slot vervangen - Slot vervangen

Een aannemer opzoeken - Heb je een aannemersbedrijf nodig? Dan zijn er een aantal aspecten waar je even goed over na moet denken. Een ervan is dat een goed aannemersbedrijf uitzoeken tijd kost, maar…. dat het zichzelf wel terug verdient!

Glasplaten bestellen - Hardglazen deuren en wanden en glas in lood